20.05.2025 vx | wx

μοιράζομαι:



Παραγγελία του πορτρέτου από την φωτογραφία.



Τεχνική: Λάδι σε καμβά
Τεχνική: Μαύρα μολύβια
Τεχνική: Μικτή τεχνική
Τεχνική: Μικτή τεχνική
Τεχνική: Παστέλ
Τεχνική: Μαύρο μολύβι

Έγχρωμο πορτρέτο από ασπρόμαυρη φωτογραφία

Πορτρέτο από παλιά φωτογραφία με αλλαγές στο εσωτερικό και τα ρούχα.

Τεχνική: Λάδι σε καμβά
Πορτρέτο του κόμη Νικολάι Αντρέεβιτς Μαμούνα 1844 - 1916. Η οικογένεια τοι κόμη Ν. Α.Μαμούνα κατάγεται από το ελληνικό νησί της Κέρκυρας.
Ο N. A. Μαμούνα ήταν δήμαρχος της Ευπατόρια από το 1886 έως το 1906 (Ρωσία, Κριμαία)

Απαιτήσεις για φωτογραφία πορτρέτου

Το σημαντικότερο για να παραγγείλουμε ένα πορτρέτο είναι να έχουμε μια φωτογραφία με πάρα πολύ καλή ανάλυση. Διαλέγουμε την κυρία φωτογραφία, από την οποία θα ζωγραφιστεί το πορτρέτο. Προσέχουμε να μοιάζουμε πολύ καλά με τον εαυτό μας. Η φωτογραφία  είναι καλύτερο να είναι ψηφιακή, κι προτιμότερο χωρίς φλας, όμως με καλή αντίθεση, χωρίς κόκκινα μάτια ,να φαίνονται  όλες οι λεπτομέρειες του προσώπου, ιδιαίτερα τα μάτια. Το σώμα πρέπει να τοποθετείτε έτσι, ώστε να μην χρειαστεί αλλαγή, διότι αυτό δυσκολεύει και αυξάνει τη τιμή. Επιπλέον φωτογραφίες μπορούν να διευκολύνουν την καλύτερη κατανόηση των χαρακτηριστικών του προσώπου.
Μπορεί να φτιαχτεί έγχρωμο πορτρέτο και από ασπρόμαυρη φωτογραφία. Οι διαστάσεις των αποσταλμένων φωτογραφιών πρέπει να είναι από 1500px, σε μεγάλη πλευρά, και όχι ποιο μικρό από 900 kb. Από φωτογραφίες με κακή ποιότητα, φθαρμένες,  ή μικρές- είναι πολύ δύσκολο να γίνει καλό πορτρέτο, καμιά φορά είναι και αδύνατο.

Τι είναι απαραίτητο να αναφέρετε στο γράμμα παραγγέλλοντας πορτρέτο

  • 1. Στείλτε μια φωτογραφία από την οποία θέλετε το πορτρέτο.
  • 2. Τον τόπο κατοικίας Σας - Πόλη. (αυτό χρειάζεται για να υπολογίσουμε τον χρόνο αποστολής)
  • 3. Την ημερομηνία κατά την οποία το ολοκληρωμένο έργο πρέπει να βρίσκεται στην κατοχή σας.
  • 4. Το προτεινόμενο μέγεθος του μελλοντικού πίνακα ή πορτρέτου.
  • 5. Την καλλιτεχνική τεχνική και την επιθυμητή εκδοχή εκτέλεσης – έγχρωμο ή ασπρόμαυρο.

Λάδι, μουσαμά.

Μικτή τεχνική, χαρτί - έγχρωμο

Παστέλ, χαρτί

Μαύρο μολύβι

  • 6. Τη ζητούμενη σύνθεση του πορτρέτου: μόνο κεφάλι και ώμοι ή φιγούρα με χέρια μέχρι τη μέση, μέχρι τα γόνατα κ.λπ.
  • 7. Τις απαιτήσεις για το φόντο (απλό ή σύνθετο – τοπίο, εσωτερικός χώρος κ.λπ.)

Πληρωμή και αποστολή της παραγγελίας

  • 1. Όταν θα συζητηθούν όλες λεπτομέρειες, πρέπει να καταθέσετε προκαταβολή το 20%.
  • 2. Μόνο μετά την κατάθεση της προκαταβολής ξεκινάω την εργασία.
  • 3. Όταν είναι έτοιμο το έργο, θα σας στείλω με mail τη φωτογραφία για να μου πείτε τις παρατηρήσεις σας (ολες οι παρατηρήσεις λαμβάνονται υπόψη και αν χρειάζεται, γίνονται διορθώσεις.). Μόνο μετά την έγκρισή σας, η εργασία θεωρείται ολοκληρωμένη.
  • 4. Επόμενο βήμα – να στείλετε το υπόλοιπο ποσό στον λογαριασμό μου στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ή μέσω του συστήματος πληρωμών REVOLUT.
  • 5. Θα σας στείλω τη δουλειά ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία курιέρ. Αν μένετε στην Αθήνα, τότε μπορώ να παραδώσω την παραγγελία εγώ ή να την παραλάβετε από εμένα όποτε σας βολεύει.

Τα πορτρέτα σε χαρτόνι (στεγνό πινέλο, παστέλ, σέπια, μολύβι) τα στέλνω σε σωληνάριο από χοντρό χαρτόνι ή πλαστικό. Τα έργα με λάδι σε μουσαμά τοποθετούνται σε ξύλινο κουτί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ο χρόνο παράδοσης είναι από 5 έως 10 μέρες και εξαρτάται από τον τόπο διαμονής σας.

Χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας

Το χρονικό διάστημα για κάθε περίπτωση είναι διαφορετικό. Εξαρτάτε από:
1-την τεχνική
2- το μέγεθος του έργου
3- των αριθμό των προσώπων
4- τη δυσκολία της σύνθεσης
5-την ποιότητα της φωτογραφία
Τα στοιχεία αυτά αλλάζουν το χρονικό διάστημα από 5 έως 30 μέρες.
Για παράδειγμα-προθεσμίες για πορτρέτα 35χ50 με ένα πρόσωπο χωρίς περίπλοκο φόντο:
1. - Λάδι μουσαμά / 15-20 μέρες
2. - Επαγγελματικά μαύρα μολύβια / 4-5μέρες
3. - Μικτή τεχνική, χαρτί - εγχρώμο / 6-8 μέρες
4. - Παστέλ χαρτί / 6-8 μέρες
Εδώ δεν υπολογίζουμε τον χρόνο αποστολής. Στην ενότητα / Ενδεικτικές τιμές προσωπογραφιών/ θα βρείτε, όχι μόνο τιμές αλλά και επιπλέον πληροφορίες σχετικά τον χρόνο εκτέλεσης.

 

 

Να στείλετε ένα μήνυμα
(+30)6942441517
Viber Telegram
      
Βρίσκομαι στην Αθήνα.
μοιράζομαι:
Προσωπογραφια - Πορτραίτα ζωγραφικη κατά παραγγελία
Παρακολούθησαν: 6851